Domeniile Panciu - Cuvee Prestige

Prin alegerea cu deosebită atenţie a compoziţiei cupajului de vin, fermentarea secundară la sticlă, maturarea lor în condiţii speciale timp de minim 18 luni, s-a reuşit păstrarea rafinamentul spumantelor în stilul vestitului călugăr Dom Perignon.
Descriere

DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; 

An recoltă: 2014;

Soi de struguri: Pinot Noir 40%, Chardonnay 20%, Fetească Regală 40%;

Alcool: 12,5% vol. alc.;

Maturat la sticlă minim 18 luni;

Categorie: alb, brut.

EDIŢIE LIMITATĂ: 4682 sticle

 

Descriere generală: Prin alegerea cu deosebită atenţie a compoziţiei cupajului de vin, fermentarea secundară la sticlă, maturarea lor în condiţii speciale timp de minim 18  luni, s-a reuşit păstrarea rafinamentul spumantelor  în stilul vestitului călugăr Dom Perignon. Culoarea galben pai este înnobilată de efervescenţa perfectă şi de aromele de cozonac care evoluează treptat în arome de fructe uscate şi miere de albini. Gustul complex de smochine, caise uscate, nuci prăjite şi uşoare note de citrice e prelungit de un postgust persistent şi plăcut care ne readuce aminte de produsele de patiserie fină franţuzească.

Recomandări gastronomice: Prin asocierea spumantului Cuvée Prestige Domeniile Panciu cu  specialităţi din crab, somon afumat, caviar de sturioni, crevete de apă dulce şi foie gras  putem descoperi noi experienţe gastronomice superbe. Perfect doar pentru cele mai speciale evenimente alături de cei dragi. 

Temperatura  de servire: 5-7 C

 

Unitati in cutie: 6