Sucuri Naturale

Fluxul tehnologic este unul care asigura o calitate maxima. Astfel, merele sortate sunt introduse in circuit in liftul cu brat hidraulic basculant, care va alimenta moara. Moara este prevazuta cu o cuva in care se efectueaza spalarea merelor, dupa care sunt absorbite in moara efectiva. Pulpa impreuna cu sucul, cad din moara in cuva de alimentare a presei. Aici pulpa este presata de o serie de tamburi, facandu-se astfel separarea sucului brut de pulpa stoarsa. Pulpa stoarsa este colectata si valorificata ca hrana pentru animale. Sucul brut este colectat intr-un vas, de unde, cu ajutorul unei pompe submersibile este tras intr-un rezervor de inox.

Urmatoarea etapa este centrifugarea sucului brut care asigura indepartarea particulelor grosiere din suc. Astfel, sucul brut este tras cu ajutorul unei pompe din rezervorul de inox , este centrifugat si apoi este colectat intr-un alt vas de inox.

Intrucat sucul produs de noi se doreste a fi un produs 100% natural, NU se adauga apa si nici un fel de conservant sau indulcitor. Metoda de conservare folosita este pasteurizarea. Astfel, sucul care a fost centrifugat si colectat in vasul de inox, este tras din vas cu ajutorul unei pompe si alimentat pasteurizatorul. Pasteurizarea este una inalta, facandu-se la temperatura de 82 °C.

In ceea ce priveste ambalarea, se poate opta intre ambalarea la pungi bag in box de 3 litri sau la sticle de sticla, linia fiind una flexibila ce poate fi modificata in functie de necesitati. Produsul finit rezultat este depozitat in conditii igienice, la temperaturi de 10-15 °C.

Rezultatele obtinute in urma examenelor de analize fizico-chimice, microbiologice, de reziduuri de pesticide si patulina, au demonstrat calitatea superioara a produsului, acesta putand fi consumat in siguranta si de catre copii.