SAGIO

Pentru aceasta gama selectam strugurii din anii cei mai buni, din soiurile de calitate inalta Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra sau Feteasca Alba.

Vinul obtinut este maturat in baric cel putin 12 luni.

Sucuri Naturale

 

Sectia de producere si imbuteliere a sucului natural de mere a fost inaugurata recent in satul Sarbi, Comuna Tifesti, Judetul Vrancea. Sectia este amplasata in incinta unei hale ultramoderne, prevazuta cu 11 celule, cu o capacitate de depozitare de 1500 tone. Pentru a asigura cea mai inalta calitate a merelor, acestea sunt depozitate in celulele special amenajate. Fiecare celula este monitorizata si controlata cu ajutorul unui sistem computerizat de inalta performanta. Parametrii controlati sunt: temperatura, umiditatea, concentratia de oxigen, bioxid de carbon, azot.

Merele sunt atent sortate de catre personal, pentru a asigura o materie prima de inalta calitate in procesul tehnologic de obtinere a sucului de mere.

Utilajele folosite sunt de fabricatie austriaca si italiana, si sunt fabricate din inox alimentar, in conformitate cu legislatia romaneasca si europeana.

Citeşte mai departe: Sucuri Naturale

Fructe

 

Marul ocupa o suprafata de 36 de hectare, cu pomi din soiurile: Elstar Elshof, Golden Delicios Reinders, Ionagold, Idared, Braeburn, Fuji si Granny Smith. Recoltatul merelor se face incepand cu Elstar Elshof din a doua decada a lunii august, Ionagold si Golden Delicios Reinders in septembrie, si Braeburn, Fuji si Granny Smith in octombrie.

Ciresul ocupa o suprafata de 4 hectare, cu pomi din soiurile Kordia si Regina. Recoltatul se face in a doua decada a lunii iunie pentru soiul Kordia, si in prima decada a lunii iulie pentru soiul Regina, ceea ce il face mai valoros, fiind recoltat tarziu.

Parul ocupa o suprafata de 10 hectare, cu pomi din soiurile Conference, Abate Fetel, Doyenne du Comice. Recoltatul perelor incepe in septembrie cu soiurile Conference si Abate Fetel, si se termina in octombrie cu Doyenne du Comice.